3.liga

17.1.2016 je 6.kolo 3.ligy.naše družstvo cestuje do Sabinova, aby si zmeralo sily s domácim družstvom ŠK SABINOV C, ktoré je po 5.kole na 8.mieste.

Zostava družstva BŠK: Veselovský J.

                                          Volčko R.

                                          Zuščin M.

                                          Brodzák J.

                                          Furman S.

                                          Pollák R.

                                          Kočiško J.

                                          Jenčopaľa A.

Stretnutie dvoch družstiev bolo v znamení dominancie našich hráčov. Ako prvý zdolal svojho súpera R.Volčko na druhej šachovnici, ktorý od začiatku dostával súpera do nepríjemnej situácie, až súper urobil hrubú chybu, kedy podhodil dámu a vzdal sa.

Následne zápas víťazne ukončil aj J.Kočiško,na šachovnici č.7 ktorý doslova prevalcoval súpera /B.Kardis / časovo a po “vidličke ” triumfoval. Na ôsmej šachovnici padla zaslúžená remíza, A.Jenčopaľa-G.Guláš. Alex bol unavený po včerajšom peknom výkone z DL a Gabriel hral naozaj bez chýb. Chlapci zviedli pekný, dlhý a vyrovnaný boj, rovnako ako J.Veselovský-J.Škovran na prvej šachovnici, ktorý takisto skončil remízou. Na šiestej šachovnici sa darilo R.Pollákovi, ktorý nič nenechal na náhodu a v hre proti M.Verbovskému mal značnú prevahu,rovnako ako p.Brodzák a p.Furman. Potešil aj M.Zuščin na tretej šachovnici, ktorému sa podarilo odraziť útok súpera a remízovaťť.

Konečná bilancia pre BŠK-Bardejov : 6,5:1,5

Blahoželáme..

Hlboké zamyslenie

Hlboké zamyslenie

Kočiško chvíľu bez súpera

Kočiško chvíľu bez súpera

alex vs.gabriel

alex vs.gabriel

Mapa