2.liga : Zhodnotenie súťažného ročníka 2015/2016

Týmto by som sa chcel poďakovať všetkým hráčom,rozhodcom,funkcionárom a všetkým priaznivcom,ktorí  nám pomáhali nerušene sa venovať našej vášní-šachovej hre a svojou loajalitou, prístupom a snahou prispeli k celkovému víťazstvu nášho družstva v II.lige.

Poďakovanie patrí pánom Dzurišovi,Kočiškovi,Cuperovi, Kovaľovi,Ferkovi a Furmanovi,Zuzke,Janke a ďalším, ktorí sa zaslúžili o tento úspech. Po minuloročnej výhre v tejto súťaží, sa vôbec nečakalo,že by sme mohli tento výsledok zopakovať..Keď sme mali po 4. odohratých kolách na svojom konte 7 bodov, bral som to ako realitu. Pre mňa bolo cieľom udržať družstvo v tejto súťaží aj pre nasledujúci ročník.Po 6 odohratých kolách sme už mali na svojom konte 13 bodov a v tabuľke sme sa posunuli na 2.miesto. Už sme začali tušiť,že by sa nám pri trochešťastia, mohlo podariť obhájiť minuloročné prvenstvo. Po 8. kole sme už boli na čele tabuľky a prvnstvo sa nám podarilo udržať až do konca súťaže.

Rozhodol kolektiv.Až na posledné dvojkolo,keď nám z objektívnych príčin vypadli niektorí stabilní hráči,som mal skôr problém,koho na zápasy nepostaviť,ako keby som mal problém poskladať zostavu na zápas.Keď sa náhodou nedarilo jednému ,druhému hráčovi,kolektív vždy mal svoju silu a stále niekto zabral. Z môjho pohľadu toto bol rozhodujúci moment, ktorý rozhodol o našom víťazstve v tejto súťaží.

Chcem sa ešte raz poďakovať všetkým tým, ktorí sa pričinili o tento úspech.Odo mňa im zaslúžene patrí  jedno veľké :,,Ďakujem”.

Ďakujem a teším sa na ďalší súťažný ročník 2016/17.

Kapitán 2.Ligy : Jano Veselovský

Mapa